skip to Main Content

Diensten

Of het nu gaat om een verrassende huisstijl en logo, die restyling van je kantoor, de complete look en feel van je bedrijf; Roosje staat al in de startblokken. Van start tot de finishing touch is ze bezig met creatieve oplossingen waar jij blij van wordt.

Logo

Zoek je een beeldmerk waar je blij van wordt? Een logo dat past bij je bedrijf en laat zien wie je bent en waar je voor staat? Studio Roos ontwerpt het!

Concept en huisstijl

Wil je een herkenbare huisstijl die past bij de identiteit van je bedrijf? Studio Roos brengt samen met jou de missie, visie en kernwaarden van je bedrijf in kaart. Dat zijn de onmisbare ingrediënten voor de vertaling naar een sterk visueel concept. Met een eigen look en feel die helemaal bij je past.

Illustraties

Wil je echt iets origineels? Studio Roos illustreert. Gewoon ouderwets met de hand, of digitale drawings. Het resultaat? Een 100% unieke uiting, die past bij jouw eigen stijl.

Interieur en lifestyle fotografie

Ook in fotografie draait het voor studio Roos om styling. Om het perfecte plaatje, geschoten op het juiste moment. Met oog voor details, lichtinval en belijning.

Fotostyling

Je wilt graag mooie foto’s laten schieten, maar hebt geen idee van de locatie, decoratie, aankleding, kleurgebruik of compositie. Dan is het tijd voor Studio Roos. Wij zorgen dat jij het perfecte plaatje kunt (laten) schieten.

Interieurstyling

Ben je toe aan een ander interieur, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hallo Studio Roos! We helpen je met het samenstellen van een stijl die helemaal bij je past. Van de eerste inspiratie en kleurkeuzes tot de selectie van woonaccessoires; we denken met je mee.

Interieur 3D tekenen

Heb je een nieuw interieur uitgekozen voor je kantoor of thuis maar vind je het lastig om op basis van een tekening te beslissen? Studio Roos helpt met 3D schetsen. Zo kun je in het ontwerp ‘rondlopen’ en de indeling, kleuren en materialen zelf ervaren.

Grafisch ontwerp

Voor het ontwerp van online en offline uitingen die perfect passen bij de stijl van je bedrijf zit je bij Studio Roos helemaal goed. Van banners tot briefpapier, van visitekaartjes tot flyers.